MYYNTI ON ALKANUT!

NAVI_KORTTELIN
VIIMEINEN VAIHE

Moderni, purjehdushenkinen Kapelli on luontoa arvostavan kaupunkilaisen haave. Kaunis merellinen ympäristö, maisemallinen tontti, kattavat ulkoilumaastot, Espoon parhaimman kauppakeskuksen läheisyys ja hyvät kulkuyhteydet Helsingin keskustaan ja muualle Espooseen. Koti, joka sopii niin arkeen kuin kesäiseen lomailuunkin.

Pitkän työpäivän ja harrastusten jälkeen on kiva tulla kotiin. Viihtyisä tunnelma syntyy aidoista materiaaleista ja lempeän luonnollisesta värityksestä. Luonnonvalo tulvii sisään suurista ikkunoista ja suuressa oleskelutilassa on helppo vaihtaa päivän kuulumisia perheen kanssa samalla kun valmistaa avokeittiössä maukasta illallista. Illalla voi kaikessa rauhassa ottaa kupin teetä ja mennä lasitetulle parvekkeelle nautiskelemaan luonnon hiljaisuudesta.

Arkkitehti Kirsi Korhosen suunnittelema NAVI_kortteli valmistuu luonnonläheiselle ja rauhalliselle asuinalueelle Espoon Koukkuniemeen. Kortteli sijaitsee kalliomaastossa, vain parin sadan metrin päässä merenrannasta. Merellinen NAVI huipentuu korttelin viimeiseen vaiheeseen; Asunto Oy Kapelliin.

Soita ja sovi oma aikasi esittelyyn!
myynti@westpro.fi tai puh. 0400 355 572

ARVIOITU
VALMISTUMINEN

helmikuu 2019

ASUNTOJA
44

VMH. ALKAEN
239.000 €

ASUNNOT

 MATERIAALIT
&
VARUSTELU

TALOYHTIÖ

YMPÄRISTÖ & SIJAINTI

KUVAGALLERIA

LADATTAVAT AINEISTOT

Tästä voit ladata lisätietoja kohteesta sekä alueesta. Tiedostot ovat PDF-muodossa.

KIINNOSTUITKO KODEISTA?

OTA YHTEYTTÄ