WESTPRO CUSTOMER

 

WESTPRO CUSTOMER

WESTPRON ASIAKKAANA SAAT PARASTA PALVELUA

Westpron asunnon ostaneille tarjoamme automaattisesti mahdollisuuden laadukkaan asumisen mukavuutta tuottavan palveluvalikoiman käyttöön. Olemme huolella valinneet yhteistyökumppaneiksemme parhaat palvelualan toimijat, jotka tuovat eniten lisäarvoa ja asumisen helppoutta asukkaillemme. Asiakaspalvelumme palvelee aina asiakkaitamme asumiseen ja arkeen liittyvissä asioissa.

Westpron yhteistyökumppanit vuonna 2017

STELLA

Mitä sinä tekisit mielummin kuin siivoaisit? Lähtisitkö joogaan? Tai leffaan? Kiipeilemään? Ottaisitko päiväunet? Vai menisitkö kahville?

Stella on kotiin tuotettavien palveluiden edelläkävijä ja pitkän kokemuksen omaava uranuurtaja. Kaikki Stellan siivoojat ja kodinhoitajat ovat koulutettuja oman työnsä vahvoja ammattilaisia.

FINNISH DESIGN SHOP

Finnish Design Shop perustettiin vuonna 2004 rakkaudesta suomalaiseen ja skandinaaviseen muotoiluun. Tänään Finnish Design Shop on maailman suurin suomalaista designia myyvä verkkokauppa. Oli kyseessä sitten klassikot tai aivan viimeisimmät uutuustuotteet, kaikille Finnish Design Shopin valikoimassa oleville tuotteille on yhteistä korkea laatu, innovatiivinen muotoilu ja alkuperäiset valmistajat.

NIEMI

Muuttopalvelu Niemi on Suomen johtava muutto- ja logistiikka-alan palveluyritys.
Niemi tarjoaa muuttoavun ja neuvot niin pieneen kuin suureen muuttoon. Saat käyttöösi kaikki mitä kotimuuttoon tarvitset pakkaustarvikkeista kuljetukseen tai kantamiseen sekä tavaroiden paikoilleen asettamiseen asti.

Westpron arvokohteet rakennetaan pääkaupunkiseudun parhaille paikoille ja siksi myös niiden kysyntä on aina ollut suurta. Asunnot varataan aina nopeusjärjestyksessä.

Westpron arvokohteet rakennetaan pääkaupunkiseudun parhaille paikoille ja siksi myös niiden kysyntä on aina ollut suurta. Asunnot varataan aina nopeusjärjestyksessä.